Jubileum vieren in Zeeland?

Bent u 25 jaar getrouwd, 50 geworden of al 30 jaar in dienst bij uw bedrijf? Zo maar een aantal heuglijke gebeurtenissen die uitstekend gevierd kunnen worden bij Klok'uus. In ons sfeervolle restaurant kunt u proosten op het gevierde jubileum, of aanschuiven voor een uitgebreide lunch of diner van onze kaart. Terwijl u gezellig bijkletst met vrienden, familie of collega's heeft u weinig last van uw kinderen, die zich uit kunnen leven in de binnen- en buitenspeeltuin. Klok'uus is een gezellige en originele locatie voor het vieren van een jubileum in Zeeland. 

Voor de lekkerste, gepersonaliseerde taarten werken wij samen met Droomtaarten by Lisette. Lisette maakt de lekkerste taarten volledig naar jullie wens, dus mochten jullie op zoek zijn naar een geweldige taart: klik dan snel op de link!   

Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor de verdere mogelijkheden.

 

Activiteiten in deze categorie

Lasergame in Zeeland

Lasergame in Zeeland

De leukste outdoor lasergame in Zeeland! Vanaf € 14.95 per persoon Uitgerust met een realistisch lasergame wapen ga je de strijd aan met je vrienden, familieleden, collega's of klasgenoten. Ons buitenterrein vlakbij Goes, in Zeeland is uitgerust met diverse obstakels, een grote berg en een loopgravenveld.  Lasergamen kan voor jong en oud, wij passen de activiteit aan per groep.  Lasergame scholieren - 14.95 inclusief friet en een drankje Op zoek naar een actief en gezellig klassenuitje in Zeeland? Bij Klok'uus speel je een uur lang lasergame op een uitdagend en groot speelveld. Uitgerust met een realistisch wapen ga je de strijd aan met klasgenoten en leraren. Ons grote speelveld inclusief een leuk gangenstelsel biedt genoeg ruimte om met de gehele klas tegelijk te spelen. Het klassenuitje is inclusief een uur lasergamen en een frietje met een drankje achteraf. Mogelijk vanaf 15 personen.  Lasergame - € 14.95 met optioneel een Lunch of Diner Lasergame bij Klok'uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje. Dit maakt de activiteit uitermate geschikt voor familieuitjes, bedrijfsuitjes, scholieren en vrijgezellenfeesten in Zeeland. De activiteit Lasergame is te combineren met lunch, diner of een borrel. Kinderen kunnen nog spelen in de speelschuur en speelwei. Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Lasergame met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier. Lasergame Party - vanaf 6 jaar - vanaf € 16.50 De Lasergame Party is er speciaal voor kinderfeestjes. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je het lasergameterrein van Klok'uus onveilig. De lasergame activiteit is tijdens dit feestje speelser en kindvriendelijker. Voor jongere kinderen hebben we lichtere wapens. Kinderen van 6 jaar spelen een eenvoudigere versie dan oudere kinderen. Een lasergame feestje is inclusief spelen in de grote binnen- en buiten speeltuin, friet met snack of pannenkoeken, een zakje chips of een ijsje en onbeperkt ranja.

Archery Tag in Zeeland

Archery Tag in Zeeland

Een originele en vooral spannende groepsactiviteit in Zeeland! Speel Archery Tag al vanaf € 14,95 per persoon Deze nieuwe activteit is uiterst populair in Amerika maar in Nederland nog bijna nergens te spelen.  Het spel is een mix van het de bekende spellen paintball, trefbal en boogschieten. Tijdens deze razendspannende activiteit ga je uitgerust met masker, een boog en pijlen met foam-demping de strijd aan met het andere team. Probeer met pijl en boog het andere team te raken. Wordt je geraakt dan betekent dit terug naar je eigen kamp en een punt voor het andere team. Ons gangenstelsel dat veel weg heeft van echte loopgraven geeft het spel een extra dimensie. Tijdens de activiteit worden diverse spelvormen gespeeld.  Archery Tag is nu nóg uitdagender om te spelen! Door krachtigere en verbeterde bogen heeft het spel een grotere beleving. Nu ook geschikt voor grotere groepen! Erg leuk dus voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Voor kinderen is het spel juist gemakkelijker gemaakt. Met lichtere bogen zijn de speciaal ontworpen kinderbogen een stuk makkelijker om te schieten. Klik hier voor het filmpje. Archery Tag is ook wel bekend als Arrow Tag of Arrow Battle.  Archery Tag Party - vanaf 10 jaar / € 16.50pp Archery Tag is een spannende activiteit voor een kinderfeestje in Zeeland. Weet jij je vrienden en vriendinnen te raken? Het Archery Tag feestje is inclusief spelen in de grote binnen- en buiten speeltuin, friet met snack of pannenkoeken, onbeperkt ranja en een ijsje.  Archery Tag scholieren - vanaf €14,95 per persoon Op zoek naar een klassenuitje vol actie en spanning? Archery Tag staat garant voor de nodige sensatie en actie maar vooral voor plezier onderling. Met een boog en pijlen met foam demping ga je de strijd aan met je klasgenoten en leraren. Het team dat het andere team het meest weet te raken wint! Een uur Archery Tag bestaat uit diverse spellen, zoals domination en een vlaggenspel. €14,95 - 1 uur Archery Tag, grote friet en een drankje €16,50 - 1 uur Archery Tag, grote friet met snack en een drankje Archery Tag / € 14,95 pp, optioneel met lunch of diner Archery Tag staat garant voor veel actie en echte spanning, maar voornamelijk zorgt het beschieten van je vrienden, collega's, klasgenoten of familieleden met de speciale pijlen voor veel plezier en hilariteit. Dit maakt de activiteit erg leuk voor onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familieuitjes in Zeeland. De Activiteit is te spelen met maximaal 20 personen en is te combineren met een lunch of diner. Kinderen kunnen aansluitend op de activiteit spelen in de grote speelschuur en speelwei.  Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Archery Tag met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier. Archery Tag film!

Boerenspelen

Boerenspelen

Nieuw bij Klok'uus: de Boerenspelen!  Voor €15 per persoon De Boerenspelen, de ultieme teambuilding activiteit! Gezellig met collega's een vrijgezellenfeest, sportteam of als teambuilding activiteit na een vergadering. Trek met het hele gezelschap het weiland in en strijd in teams tijdens de Boerenspelen! Combineer deze activiteit met een hapje en drankje in het restaurant of op het sfeervolle terras. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijke lunch, borrel of diner. De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetbalen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken. De Boerenspelen zijn geschikt voor voor groepen vanaf 15 personen (vanaf 14 jaar) en maximaal 100 personen. Ben je met een grotere groep, neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.  In totaal duren de spelen ongeveer 1,5 uur. Deze kunnen op elk moment van de dag worden gereserveerd, behalve in de avond uren wanneer het donker wordt. Na afloop kun je op ons gezellige terras of in ons restaurant uitrusten en nog even nagenieten. Genoeg ontspanning en gezelligheid tijdens deze gezellige groepsactiviteit Boerenspelen, in Zeeland. Bij goed weer spelen we de boerenspelen buiten in het weiland en bij slecht weer worden de boerenspelen buiten in de overdekte schuur gehouden! Combineren Wil je vooraf of na afloop van de boerenspelen een drankje doen of met het hele gezelschap dineren of lunchen? Wij luisteren graag naar uw wensen. Neem contact met ons op via ons contactformulier!