Originele kaart met verrassende streekgerechten

Terwijl de kinderen spelen luncht of dineert u in een ontspannen omgeving. Ons restaurant kent verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Doordat het restaurant grotendeels is afgezonderd van de speelschuur (op een paar tafels in de speelschuur na) kunt u in alle rust genieten. Geniet van diverse verrassende gerechten die met passie zijn klaargemaakt door onze chef en zijn team. De gerechten worden bereid met verse en eerlijke streekproducten. 

Gezellig dineren terwijl de kinderen spelen in de binnen- en buitenspeeltuin? Wanneer u na 17:00 uur binnenkomt om te dineren is de entree voor de binnen- en buitenspeeltuin gratis.

Vier Koningsdag in Klok'uus!
Vrijdag 27 april vanaf 17.00 uur kun je ter ere van de verjaardag van onze koning bij Klok'uus weer onbeperkt spare-ribs, kipsaté en Klok'uus burgers eten! Net als vorig jaar krijgen jullie eerst een basisplank op tafel met spare-ribs, kipsaté en klok'uus burgers. Daarna lopen wij rond om deze plank onbeperkt aan te vullen naar jullie wens. Uiteraard is er ook onbeperkt frietjes en salade te krijgen! Klik voor meer informatie op deze link