Originele kaart met verrassende streekgerechten

Terwijl de kinderen spelen luncht of dineert u in een ontspannen omgeving. Ons restaurant kent verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Doordat het restaurant grotendeels is afgezonderd van de speelschuur (op een paar tafels in de speelschuur na) kunt u in alle rust genieten. Geniet van diverse verrassende gerechten die met passie zijn klaargemaakt door onze chef en zijn team. De gerechten worden bereid met verse en eerlijke streekproducten. 

Gezellig dineren terwijl de kinderen spelen in de binnen- en buitenspeeltuin? Wanneer u na 17:00 uur binnenkomt om te dineren is de entree voor de binnen- en buitenspeeltuin gratis.

Kerstdiner

Van 23 december t/m 26 december kunt u bij Klok'uus terecht voor een kerstdiner. Deze avonden staan garant voor heerlijk en gezellig dineren met familie en vrienden. De ontvangst van het diner is om 16.00 uur met een aperitief. Aansluitend krijgt u uw vier gangen geserveerd op planken met verschillende soorten gerechten. De gerechten deelt u met elkaar, geheel in het teken van Kerst dus! Ook de kinderen krijgen een speciaal diner, zij doen dus gezellig met u mee. Voor meer informatie leest u de brochure. Voor verdere vragen kunt u contact met ons op nemen. 

Reserveren voor het kerstdiner? Dit kan snel en makkelijk online, via deze link.