Originele kaart met verrassende streekgerechten

Terwijl de kinderen spelen luncht of dineert u in een ontspannen omgeving. Ons restaurant kent verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Doordat het restaurant grotendeels is afgezonderd van de speelschuur (op een paar tafels in de speelschuur na) kunt u in alle rust genieten. Geniet van diverse verrassende gerechten die met passie zijn klaargemaakt door onze chef en zijn team. De gerechten worden bereid met verse en eerlijke streekproducten. 

Gezellig dineren terwijl de kinderen spelen in de binnen- en buitenspeeltuin? Wanneer u na 17:00 uur binnenkomt om te dineren is de entree voor de binnen- en buitenspeeltuin gratis.

Vaderdag

Deze dag staat in het teken van de liefste, stoerste en sterkste papa! Heb of ken jij deze stoere papa dan is zondag 17 juni speciaal voor hem.
 
De stoere papa's strijden tegen de stoere kinderen tijdens het lasergamen (om 13.00 of 15.00 uur) en tijdens de spijkerbroekhang-competitie (18.30 uur) vechten de papa's onderling uit wie het sterkst is. Tussendoor is er het stoere vaderdagmenu (17.00-18.00 uur): een stoere plank met mini Klokuusburger XL, sparerib en saté. Dit alles voor €17,50 per papa. (Kinderen mogen gratis tegen de papa's lasergamen)
 
Reserveren kan via de volgende link, geef in de reservering aan hoeveel papa's er komen, hoe laat papa wil lasergamen en hoeveel kinderen er meedoen!