Spelen in een unieke binnen- en buitenspeeltuin in Zeeland

Terwijl jij los gaat in onze grote binnenspeeltuin met spannende glijbanen en leuke hindernissen krijg je het gevoel alsof je speelt in een echte boeren-speelschuur. Je glijdt bijvoorbeeld onderdoor een combine die vroeger nog het graan van het land oogstte! Onze Freefall-glijbaan bezorgt je kriebels in je buik en de Spidertower is een leuke uitdaging om te trotseren. Voor peuters is er in de indoorspeeltuin een leuke, aparte speelhoek.

verrassend grote speelweide!

Ook de buitenspeeltuin zit vol avontuur. Via een grote houtenbrug klim je naar buiten waar je terecht komt in een halfoverdekt klimparcours van maar liefst drie tot zeven meter hoog. In het midden van de spannende hindernissen maak je hoge sprongen in de elastische springnetten. Onder het klimparcours door vindt je de skelterbaan met echte tractor skelters. De kleintjes hebben hun eigen speelweitje. Verder buiten natuurlijk de Bungeejump trampolines en in de zomer een aantal grote luchtkussens! 

Verfrissing nodig? 

In de zomer maanden (bij mooi weer) vind je op het buitenterrein twee leuke waterattracties! Zo kan je proberen een zo lang mogelijke buikschuiver te maken op de buikschuifbaan of glijd je naar beneden van onze leuke opblaasbare waterglijbaan (foto onderaan). 

Benieuwd naar onze spannende indoorspeeltuin en buitenspeeltuin vlakbij Goes in Zeeland? Bekijk dan onze openingstijden  of reserveer een tafeltje in ons restaurant

Activiteiten in deze categorie

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Een te gek kinderfeestje in Zeeland, leuk voor iedereen! Vanaf € 10,95 per persoon Een kinderfeestje dat iedereen leuk vindt? Je bent bij Klok'uus, gelegen midden in Zeeland op het goede adres! Leef je uit op alle attracties van Klok'uus, hou een High Tea of speel je eigen Lasergame! Ook voor de grotere kinderen. Speelfeest Basis / € 10.95 p.p. Met Speelfeest Basis kun je onbeperkt spelen en krijg je een traktatie en onbeperkt ranja. Eten is ook voorzien; je kunt kiezen tussen friet met een snack, of een pannenkoek. Daarna krijg je een lekker ijsje of zakje chips. Er is ook nog een cadeau voor de jarige! High Tea Party / € 13.95 p.p. Het High Tea feestje is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De tafel is versierd met roze placemats en roze bekertjes. Bij de High Tea's horen lekkere cakejes, snoep, koekjes, onbeperkt ranja en natuurlijk thee. Je gaat gezellig knutselen: een fotolijstje  versieren. Ook mag je spelen in Klok'uus. Als eten heerlijke warme hapjes zoals minihamburgers, pizza, snackjes en frietjes. Lasergame Party / € 15.95 p.p. Voor kids van 8 t/m 12 jaar (minimaal 7 kinderen, maximaal 20). Je gaat 1 uur lasergamen en krijgt friet met snacks, ranja en ijs of chips. Verder mag je onbeperkt spelen bij Klok'uus. Arrow Play party / € 15.95 p.p  Nieuw bij Klok'uus is de Arrow Play Party, het feestje voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (minimaal 6 maximaal 20 kinderen) waarbij je een spel gaat spelen met pijl en boog! De Arrow Play Party is inclusief 1 uur Arrow Play spelen en friet met snacks, ranja en een zakje chips of een ijsje.