De grootste & leukste binnenspeeltuin van Zeeland

De grote binnenspeeltuin van Klok'uus bevat spannende glijbanen en leuke hindernissen. Kids krijgen het gevoel alsof ze spelen in een echte boeren-speelschuur. Zo glijden ze bijvoorbeeld onderdoor een combine die vroeger nog het graan van het land oogstte! Onze Freefall-glijbaan bezorgt de kriebels in je buik en de Spidertower is een leuke uitdaging om te trotseren. Ook de loopbrug op maar liefst 6 meter hoogte is erg spannend. Hiernaast is het touwenparcours en de springnetten buiten grotendeels ook nog overdekt.

Buiten een uitdagende en diverse speelweide

Ook de buitenspeeltuin zit bordenvol avontuur. Voor kinderen ouder dan zes is er een halfoverdekt klimparcours van maar liefst drie tot zeven meter hoog. Deze kan vanaf binnen betreden worden via een grote touwbrug. In het midden van de spannende hindernissen maak je hoge sprongen in de elastische springnetten. Onder het klimparcours door vindt je de skelterbaan met echte tractor skelters. Verder buiten natuurlijk de Bungeejump trampolines en in de zomer een aantal grote luchtkussens! 

Voor de kleintjes

Voor peuters is er in de indoorspeeltuin een leuke, aparte speelhoek. Hier kunnen zij zich uitleven in de ballenbak. Ook kunnen ze springen op hun eigen trampoline en hebben zij hun eigen klimrekje. Buiten is er voor de kleintjes een aparte speelweide. Hier vind je onder andere een zandbak, een speelhuisje en meer.

Verfrissing nodig? 

In de zomer maanden (bij mooi weer) vind je op het buitenterrein twee leuke waterattracties! Zo kan je proberen een zo lang mogelijke buikschuiver te maken op de buikschuifbaan of glijd je naar beneden van onze leuke opblaasbare waterglijbaan (foto onderaan). 

Benieuwd naar onze spannende indoorspeeltuin en buitenspeeltuin vlakbij Goes in Zeeland? Bekijk dan onze openingstijden  of reserveer een tafeltje in ons restaurant

Activiteiten in deze categorie

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Een te gek kinderfeestje in Zeeland, leuk voor iedereen! Vanaf € 10,95 per persoon Een kinderfeestje dat iedereen leuk vindt? Je bent bij Klok'uus, gelegen midden in Zeeland op het goede adres! Leef je uit op alle attracties van Klok'uus, hou een High Tea of speel je eigen Lasergame! Ook voor de grotere kinderen. Speelfeest Basis / € 10.95 p.p. Met Speelfeest Basis kun je onbeperkt spelen en krijg je een traktatie en onbeperkt ranja. Eten is ook voorzien; je kunt kiezen tussen friet met een snack, of een pannenkoek. Daarna krijg je een lekker ijsje of zakje chips. Er is ook nog een cadeau voor de jarige! High Tea Party / € 13.95 p.p. Het High Tea feestje is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De tafel is versierd met roze placemats en roze bekertjes. Bij de High Tea's horen lekkere cakejes, snoep, koekjes, onbeperkt ranja en natuurlijk thee. Je gaat gezellig knutselen: een fotolijstje  versieren. Ook mag je spelen in Klok'uus. Als eten heerlijke warme hapjes zoals minihamburgers, pizza, snackjes en frietjes. 9+ Party / €14.95 p.p. Terug van weggeweest: de 9+ Party! Het feestje voor kinderen van 9 t/m 12 jaar waarbij je samen met al je vrienden rond 16.00/16.30 uur arriveert en tot ongeveer 20.30 uur blijft. Jullie mogen in alle attracties en gaan daarnaast spijkerbroekhangen, broodjes bakken bij de BBQ en een groot groepsspel doen. De 9+ Party is inclusief al deze activiteiten, zelf gebakken broodje frikandel met frietjes, flesje drinken en onbeperkt ranja. De datums van de eerst volgende 9+ party’s zijn: Vrijdag 26 januari, vrijdag 2 maart, vrijdag 30 maart Lasergame Party / € 15.95 p.p. Voor kids van 8 t/m 12 jaar (minimaal 7 kinderen, maximaal 20). Je gaat 1 uur lasergamen en krijgt friet met snacks, ranja en ijs of chips. Verder mag je onbeperkt spelen bij Klok'uus. Arrow Play party / € 15.95 p.p  Nieuw bij Klok'uus is de Arrow Play Party, het feestje voor kinderen van 10 t/m 12 jaar (minimaal 6 maximaal 20 kinderen) waarbij je een spel gaat spelen met pijl en boog! De Arrow Play Party is inclusief 1 uur Arrow Play spelen en friet met snacks, ranja en een zakje chips of een ijsje.