Vergadering of bedrijfsuitje organiseren in Zeeland?

Onder het genot van een uitgebreide lunch of diner vergadert u in een relaxte en sfeervolle omgeving. Klok'uus biedt diverse ruimtes voor uw vergadering, zakenlunch of zakendiner. Doordat delen van het restaurant zijn afgezonderd van de speeltuin kunt u in alle rust vergaderen. Onze kaart bevat diverse verrassende streekgerechten bereidt met verse en eerlijke producten.

Naast zakelijke bijeenkomsten organiseren we ook bedrijfsuitjes met keus uit diverse activiteiten. Zo is er ook een combinatie tussen ontspanning en vergadering mogelijk. Hierdoor is Klok'uus een unieke en ontspannen vergaderlocatie gelegen vlakbij Goes, in Zeeland. Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden.

Sinterklaasfeest, Kerstborrel of Nieuwjaarsbijeenkomst organiseren in Zeeland?

Ons sfeervolle en gezellige restaurant is zeer geschikt voor een Kerstborrel of Nieuwjaarsbijeenkomst met uw bedrijf, organisatie of vereniging. Met een borrel of receptie bij Klok'uus bent u volledig ontzorgd. Neemt u de kinderen mee? Dan kunnen zij zich uitleven in onze binnen- en buitenspeeltuin. Een Sinterklaasfeest kunnen wij voor u volledig organiseren, inclusief Sinterklaas. Bekijk alle mogelijkheden in de brochure.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op