Vergaderen in Zeeland

Met uw bedrijf of zakelijk gezelschap vergadert, brainstormt of netwerkt u bij Klok'uus in een ontspannen en sfeervolle omgeving. Klok'uus biedt ruimtes die afgeschermd kunnen worden. Hierdoor kunt u afgezonderd van andere gasten in alle rust vergaderen. Tijdens de vergadering wordt u voorzien van een hapje of een drankje. Aansluitend kunt u aanschuiven voor een zakenlunch of zakendiner. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Binnen enkele klikken doet u geheel vrijblijvend een aanvraag. Vul hier ons contactformulier in, vertel over uw wensen en wij nemen vanzelf contact met u op! Heeft u speciale wensen? Dan denken wij graag met u mee. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0113-561306.

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk de bijeenkomst te combineren met een van onze ontspannende activiteiten. Mede door deze unieke combinatie is Klok'uus de geschikte vergaderlocatie voor een ontspannen vergadering in de omgeving van Goes, in Zeeland. 

Activiteiten in deze categorie

Lasergame in Zeeland

Lasergame in Zeeland

De leukste outdoor lasergame in Zeeland! Vanaf € 14.95 per persoon Uitgerust met een realistisch lasergame wapen ga je de strijd aan met je vrienden, familieleden, collega's of klasgenoten. Ons buitenterrein vlakbij Goes, in Zeeland is uitgerust met diverse obstakels, een grote berg en een loopgravenveld.  Lasergamen kan voor jong en oud, wij passen de activiteit aan per groep.  Lasergame scholieren - 14.95 inclusief friet en een drankje Op zoek naar een actief en gezellig klassenuitje in Zeeland? Bij Klok'uus speel je een uur lang lasergame op een uitdagend en groot speelveld. Uitgerust met een realistisch wapen ga je de strijd aan met klasgenoten en leraren. Ons grote speelveld inclusief een leuk gangenstelsel biedt genoeg ruimte om met de gehele klas tegelijk te spelen. Het klassenuitje is inclusief een uur lasergamen en een frietje met een drankje achteraf. Mogelijk vanaf 15 personen.  Lasergame - € 14.95 met optioneel een Lunch of Diner Lasergame bij Klok'uus biedt veel actie, plezier en ruimte voor een dolletje. Dit maakt de activiteit uitermate geschikt voor familieuitjes, bedrijfsuitjes, scholieren en vrijgezellenfeesten in Zeeland. De activiteit Lasergame is te combineren met lunch, diner of een borrel. Kinderen kunnen nog spelen in de speelschuur en speelwei. Neem contact op voor de prijzen van een combinatiearrangement van Lasergame met lunch, diner of borrel via reserveren onder aan de pagina, of via ons contactformulier. Lasergame Party - vanaf 6 jaar - vanaf € 16.50 De Lasergame Party is er speciaal voor kinderfeestjes. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je het lasergameterrein van Klok'uus onveilig. De lasergame activiteit is tijdens dit feestje speelser en kindvriendelijker. Voor jongere kinderen hebben we lichtere wapens. Kinderen van 6 jaar spelen een eenvoudigere versie dan oudere kinderen. Een lasergame feestje is inclusief spelen in de grote binnen- en buiten speeltuin, friet met snack of pannenkoeken, een zakje chips of een ijsje en onbeperkt ranja.

Boerenspelen

Boerenspelen

Nieuw bij Klok'uus: de Boerenspelen!  Voor €15 per persoon De Boerenspelen, de ultieme teambuilding activiteit! Gezellig met collega's een vrijgezellenfeest, sportteam of als teambuilding activiteit na een vergadering. Trek met het hele gezelschap het weiland in en strijd in teams tijdens de Boerenspelen! Combineer deze activiteit met een hapje en drankje in het restaurant of op het sfeervolle terras. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om af te sluiten met een heerlijke lunch, borrel of diner. De Boerenspelen zijn een combinatie van verschillende activiteiten in teamverband. Samen met je team neem je het tegen een ander team op tijdens verschillende spellen. Denk bijvoorbeeld aan: kruiwagenrace, melkbusvoetbalen, trekkerband rollen en spellen met een bijzondere naam zoals: 2 emmertjes water halen of een speld in een hooiberg zoeken. De Boerenspelen zijn geschikt voor voor groepen vanaf 15 personen (vanaf 14 jaar) en maximaal 100 personen. Ben je met een grotere groep, neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.  In totaal duren de spelen ongeveer 1,5 uur. Deze kunnen op elk moment van de dag worden gereserveerd, behalve in de avond uren wanneer het donker wordt. Na afloop kun je op ons gezellige terras of in ons restaurant uitrusten en nog even nagenieten. Genoeg ontspanning en gezelligheid tijdens deze gezellige groepsactiviteit Boerenspelen, in Zeeland. Bij goed weer spelen we de boerenspelen buiten in het weiland en bij slecht weer worden de boerenspelen buiten in de overdekte schuur gehouden! Combineren Wil je vooraf of na afloop van de boerenspelen een drankje doen of met het hele gezelschap dineren of lunchen? Wij luisteren graag naar uw wensen. Neem contact met ons op via ons contactformulier!